Perfekt bedriftsgave til kunder og ansatte


Gi lokalmat til kunder og ansatte.

Vi har satt sammen tre av våre favorittspekepølser til en attraktiv gave.

NB! Du trenger ikke være en bedrift for gi denne gaven til familie og venner.

Villsau fra Smøla - Håndverk Oppdal Spekemat

Hvitløkspølse av Villsau

Her på Mørekysten har vi en lang historie med matsamarbeid med landene rundt Middelhavet og i denne hvitløkspølsa møter norsk lokalmat Middelhavet i full flora. Hvitløk og krydder gir denne spekepølsa en varm smak som passer godt med flatbrød, tradisjonelle norske oster og et glass pils eller India Pale Ale med ekstra humle. Foretrekker du vin passer en Cabernet Sauvignon utmerket.

Tradisjonell norsk lammepølse av villsau.

Her har håndverkslakteren på Oppdal gitt oss en mild og frisk lammepølse etter vår tradisjonelle oppskrift fra Smøla. Denne pølsa har et hint av sort pepper som gjør at den holder seg godt opp mot en mørkere øltype og solide oster. Lammepølsa av villsau går også godt sammen med moden parmesan og et glass Chianti.

Rødvinspølse av Villsau

Et snev av rødvin gir denne smakfulle spekepølsen en lett syrlig smak som gjør den til en perfekt følgesvenn til oster. Smak deg fram i den voksende floraen av norske håndverksoster med et godt glass lokalt øl eller besøk Middelhavet med fetaost, valnøtter og et glass pino grigio. Perfekt spekepølse til sofakos eller lystige lag.

Ta kontakt så kan vi gi deg en pris på det antallet du trenger.




Gå til handlekurven?